Krizsán Csaba     marketing kivitelező     komplex vevőszerző rendszerek

Kipróbáltam: ClipDrop by Stability.ai

Csak most jutottam oda, hogy kipróbáljam a Stability AI sokak által használt képszerkesztőjét. Mit kell mondjak, elég jól összerakott program számos hasznos funkcióval.

Mi az a ClipDrop?

A ClipDrop egy AI-alapú vizuális szerkesztő és alkotó eszköztár. Nem csak egy egyszerű képszerkesztő, a Stability AI által hajtott platform egy egész sor innovatív eszközt kínál, amelyek egyszerűsítik és javítják a vizuális tartalom létrehozását. Az alkalmazás egyszerűsíti a folyamatot, így az alapvető szerkesztéstől a fejlett AI-alapú átalakításokig mindent egyetlen platformon végezhetsz. Csak néhány kattintásra van szükséged ahhoz, hogy lenyűgöző vizuális tartalmat hozz létre.

Maga a program egy online fotószerkesztő platform, amely számos megoldást kínál a fotók szerkesztéséhez és javításához. A több eszközzel rendelkező fotószerkesztő lehetővé teszi a tartalomkészítők és hasonló célcsoportok számára, hogy széles körű projekteken dolgozzanak, egyszerű közösségi média bejegyzésektől a bonyolult tervekig. Az online fotószerkesztőt bárhol el lehet érni, ahol internetkapcsolat áll rendelkezésre, így kényelmes lehetőség a tartalomkészítők számára, akiknek útközben vagy távolról kell dolgozniuk másokkal.

A mobil- és asztali alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan rögzítsenek és kivonjanak képeket és tárgyakat környezetükből, majd importálják azokat különböző képszerkesztő alkalmazásokba, beleértve az Adobe Photoshopot, Illustratort, XD-t, Sketchet, Figmát és Canvas-t. Az alkalmazás fejlett gépi tanulási algoritmusokat használ a képek pontos kijelöléséhez és kivonásához, így innovatív eszközzé teszi azt tervezők, tartalomkészítők és mindenki számára, aki rendszeresen dolgozik képekkel.

Clipdrop.co

Mit tud a ClipDrop?

A ClipDrop többféle szerkesztő eszközt kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy szerkeszd, vágd, átméretezd és testre szabd képeidet ízlésed szerint. Miután kivágtál egy képet, importálhatod azt különböző képszerkesztő alkalmazásokba is.

Az alkalmazás által online és mobil eszközökön kínált széles eszközkészlet miatt a felhasználók mindig találnak valamilyen hasznos funkciót. Olyan eszközöket kínál, mint a háttér eltávolító, képnagyító, szöveg képalkotó.

Természetesen mindezen eszközöket könnyedén felhasználhatod saját fotóid szerkesztéséhez és javításához is. Mivel ez az eszköz AI technológiával működik, nem kell aggódnod a fotószerkesztési képességeid miatt. Az alkalmazás saját maga végzi az feldolgozást.

Eszközök és funkciók

A ClipDrop számos hasznos eszközzel rendelkezik:

Háttér eltávolítása: Tökéletesen eltávolítja a háttér elemeket, lehetővé téve a képek egyszerű összeállítását.
Tárgyak eltüntetése: Azok a bosszantó, nem kívánt tárgyak a képeken? Gyorsan megszabadulhatsz tőlük.
Szöveg eltüntetése: Eltünteti a képről a betűket, feliratokat, rendszámokat, bármit, ami szöveg.
Újrafényképezés: A fényeket és az árnyékokat újra beállíthatod a képen, hogy a kívánt hangulatot hozd létre.
Uncrop: Hasonlóan az Abobe FireFly-nál és a Leonardo-nál megismert megoldáshoz, a képet tovább bővíti képgeneráló funkciójával.
Reimagine XL: Az egyik legújabb és legizgalmasabb funkció, amely lehetővé teszi a képek végtelen változatosságának létrehozását.

A program a modern, intuitív felhasználói felületet kombinálja a mesterséges intelligencia legújabb technológiájával, így kivételes kontrollal rendelkezhetsz vizuális alkotásaid felett. Az Adobe Photoshop, Figma és más népszerű szerkesztőeszközök közötti munka szinkronizálása is lehetséges vele. Mobil alkalmazása segítségével útközben is alkothatsz az iOS és Android alkalmazásokkal.

Stability AI

Képnagyító

A képnagyító funkció fő jellemzői:

Fogd és vidd interfész: A Képnagyítóval egyszerűen húzhatod és ejtheted bármely képet az alkalmazás felületére, hogy megkezd a nagyítási folyamatot.
Képnagyítás: A program fejlett mesterséges intelligencia technológiát használ a képek nagyításához anélkül, hogy veszítenének minőségükből és élességükből. Akár 10-szeresére is növelheted a képek méretét anélkül, hogy észrevehető minőségromlás lenne.
Azonnali eredmények: Az alkalmazás nagyítási folyamata gyors és hatékony, lehetővé téve, hogy valós időben lásd az eredményeket, amikor nagyítod a képeidet.

Előnyök:

  • A weboldal jól tervezett és rendkívül gyors válaszú. Ez jelentősen hozzájárul a platform kényelméhez.
  • A feldolgozás előtt megjeleníti a kép előnézetét, ami hasznos lehet a felhasználók számára.

Hátrányok:

  • A HD módban történő nagyítás fizetős funkció mögött található.
  • Nincsenek további funkciók a képnagyító eszközön belül.

Clipdrop AI

Fejlesztői API

A ClipDrop nem csak a vizuális művészeknek és tervezőknek kínál megoldásokat, az API-juknak köszönhetően a fejlesztők is integrálhatják ezt a csodálatos AI képességet saját alkalmazásaikba.

Árazás és elérhetőség

A ClipDrop.co-nál nagyszerű ár-érték arány találkozik a rugalmassággal. Különböző előfizetési lehetőségek érhetők el, és világszerte használható. A legkisebb havi előfizetési csomag csak bruttó 3490 Ft volt.

A ClipDrop azok számára készült, akik komolyan veszik a vizuális tartalom létrehozását és szerkesztését. A Stability AI által hajtott platform a jövőt képviseli a vizuális művészetben és a digitális tervezésben. Egyértelműen ajánlott mindenki számára, aki egyszerű, de mégis erőteljes eszközöket keres vizuális tartalom létrehozásához és szerkesztéséhez. Mindegy, hogy hivatásos vagy amatőr vagy, a lehetőségek határtalanok.

A szerzőről

Krizsán Csaba marketing kivitelező

Krizsán Csaba

Promptmérnök, Mesterséges Intelligencia szakértő, az AI.Szaki alapítója

„Küldetésem, hogy a magyar vállalkozók az online térben is sikeressé váljanak, biztos technikai hátteret tudva maguk mögött, hogy csak az üzlettel kelljen foglalkozniuk.”

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások

Ezeket olvastad már?

ai tv bemondó
Képgenerálás

Első AI híradós Thaiföldön

Új korszak kezdődött Bemutatjuk a média és technológia világának egyik legújabb és legizgalmasabb fejleményét, ami nem más, mint az első mesterséges intelligencia által generált AI-hírolvasó megjelenése a The Nation TV-n. Ez az újítás valóságos mérföldkő

Tovább olvasom »