Krizsán Csaba     marketing kivitelező     komplex vevőszerző rendszerek

Rólam

Krizsán Csaba marketing kivitelező

Üdvözöllek!

Krizsán Csaba vagyok, több mint 20 éve foglalkozom informatikával. 2014-ben lettem megszállottja az internetes marketingnek, azóta minden alkalmat megragadok, hogy tudásomat gyarapítsam. Arra törekszem, hogy a legjobb promtmérnök váljon belőlem Magyarországon, ezért folyamatosan fejlesztem magam ezen a területen is.

A küldetésem, hogy a magyar vállalkozók az online térben is sikeressé váljanak, biztos technikai hátteret tudva maguk mögött, hogy csak az üzlettel és az ügyfelek kiszolgálásával kelljen foglalkozniuk.

Az AI szerepe a munkámban

Az AI, vagyis az mesterséges intelligencia, egyre nagyobb szerepet játszik az életünkben, és a munkámban is kiemelkedő fontossággal bír. Az AI segítségével hatékonyabban tudok dolgozni, és gyorsabban megoldani a feladatokat.

Az AI által nyújtott előnyök számos területen megmutatkoznak, így nem csupán a hatékonyság növelésében, hanem az ügyfelek elégedettségének javításában is segítségemre vannak.

Fedezd fel Te is az AI által kínált lehetőségeket, és használd ki azokat.

Referenciáim és elégedett ügyfeleim

Heizer Norbert
Heizer Norbert
MaxRoad Kft.
Tovább olvasom
Azt hiszem a lehető legjobb döntést hoztam meg azzal, hogy felkerestem Csabát és megbíztam a cég honlapjának elkészítésével. Sajnos éveken keresztül elodáztam ezt a fontos fealdatot, mert ezidáig mindig csak olyan "fejlesztőkbe" futottam bele, akiknek minden tartalmat nekem kellett összerakni, biztosítani, tehát a munka lényegi része rám maradt. Na ez ebben a projektben merőben más volt. Csaba szinte egyik napról a másikra átlátta a tevékenységünk lényegét, már-már szakértője lett a témának, a teljes tartalmat szakmailag úgy állította össze, mintha mindig ezzel foglalkozott volna. Ezt úgy nevezem: profi munka! Köszönöm az együttműködést, egy élmény volt!
Hárs Péter
Hárs Péter
BioBúzafűlé
Tovább olvasom
Csabának egyedi megegyezésünk alapján a régi jobbára statikus html oldalunkat kellett átemelnie mobilbarát wordpress oldallá néhány új webáruházas funkcióval, változatlan tartalommal, úgy, hogy a meglévő jó keresési helyezésekben ne legyen visszaesés.

Nagyon ajánlom Csabát mindenkinek, kiválóan ért a szakmájához, látszik tapasztalata, gyakorlata, elkötelezett a megrendelő elégedettsége felé, hálás vagyok a munkájáért, jól döntöttem őmellette.

Pozitívumok: rugalmasság, pontos határidő, precizitás, hozzáértés, sok kiváló önálló meglátás és megvalósítás.
Mesterházy Levente
Mesterházy Levente
PrimalFood
Tovább olvasom
Örülök, hogy rátaláltam Csabáékra, gyakorlatilag órákon belül oldottak meg olyan feladatokat, amikre már eddig is túl sok időt pazaroltam, és nem sikerült. Ez a szakértelem 🙂 A megbeszélteket precízen, gyorsan, és az elvártakat túlteljesítve hajtották végre, és ezentúl még szuper ajánlásokat is kaptam a Facebook hirdetésekkel kapcsolatban.

Nagyon ajánlom őket, ha egy jól beállított hirdetési fiókot és jól teljesítő hirdetéseket szeretnél!
Márton Anikó
Márton Anikó
MaMentor
Tovább olvasom
Nem tudok elég hálás lenni azért, ahogyan Csaba hozzááll a feladatokhoz. Az egy dolog, hogy profi abban, amit csinál, de a közös munka során azt tapasztalom, hogy mindig elébe megy a dolgoknak.

Nemhogy szólni kéne valami miatt, hanem mindig egy lépéssel előrébb jár. Szakmai tanácsokat ad a kivitelezés után is, és persze közben is.

És ami nála kiemelendő, hogy nem pusztán az elvégzett munka fontos számára, hanem az eredmények is. 🙏
Herczeg Tibor
Herczeg Tibor
Lézer Depó Kft.
Tovább olvasom
A legmegdöbbentőbb az volt a közös munkában, hogy tudta és értetette, mire van szükségem, és el is tudta készíteni.

Manapság ez a két tényező nem jár kéz a kézben.
Viszont Csaba nagyon érzi.
Előző
Következő