Krizsán Csaba     marketing kivitelező     komplex vevőszerző rendszerek

Megjelent a hivatalos ChatGPT alkalmazás iOS-re

Az OpenAI 2023. május 18-án végre bejelentette:

„Örömmel jelentjük be, hogy bemutattuk az iOS ChatGPT alkalmazást. Az alkalmazás szinkronizálja a beszélgetéseket, támogatja a hangbemenetet és a legújabb modellünk előnyeit közvetlenül az ujjhegyeidhez hozza. Azóta, hogy a ChatGPT-t piacra dobtuk, felhasználóink visszajelezték, hogy élvezik a mobil használatát. Most bemutatjuk az iOS ChatGPT alkalmazást.

Az ChatGPT alkalmazás ingyenesen használható, és szinkronizálja az előzményeket a különböző eszközök között. Integrálja a Whisper rendszert is, ami a nyílt forráskódú beszédfelismerő rendszerünk, így hangbevitelt is lehetővé tesz. A ChatGPT Plus előfizetők kizárólagos hozzáférést kapnak a GPT-4 képességeihez, korai hozzáférést biztosítanak a funkciókhoz és gyorsabb válaszidőket, mindezt iOS-en.

Fedezze fel a ChatGPT sokoldalúságát:

– Azonnali válaszok: Szerezzen pontos információkat anélkül, hogy hirdetések között vagy több eredmény között kellene keresgélnie.
– Személyre szabott tanácsok: Kérjen tanácsot főzésről, utazási tervekről, vagy gondosan megformált üzenetek megírásáról.
– Kreatív inspiráció: Generáljon ajándékötleteket, készítsen prezentáció vázlatokat, vagy írja meg a tökéletes verset.
– Szakmai bevitel: Fokozza a termelékenységet az ötlet visszajelzéssel, jegyzet összefoglalással, és technikai témák segítségével.
– Tanulási lehetőségek: Fedezze fel az új nyelveket, a modern történelmet, és még sok mást a saját tempójában.

Az Egyesült Államokban kezdjük a bevezetést, és az elkövetkező hetekben további országokban is elérhetővé tesszük. Alig várjuk, hogy lássuk, hogyan használja az alkalmazást. Ahogy a felhasználói visszajelzéseket gyűjtjük, elkötelezettek vagyunk a ChatGPT funkcióinak és biztonságának folyamatos fejlesztése mellett.

Az iOS ChatGPT alkalmazással egy lépéssel közelebb kerülünk küldetésünkhöz, amely a legújabb kutatások átalakítását jelenti hasznos eszközökké, amelyek hatalmazza fel az embereket, miközben folyamatosan elérhetőbbé teszik őket.

P.S.: Android felhasználók, ti vagytok a következők! A ChatGPT hamarosan az önök eszközeire is elérhető lesz. Üdvözlettel várjuk, hogy a ChatGPT milyen új lehetőségeket nyit meg önöknek a mindennapi életben és a munkában. Az AI technológia új korszakát hozzuk el a zsebébe, így mindig a legfrissebb és legprecízebb információkhoz jut, amikor csak szüksége van rá. Már nagyon várjuk, hogy lássuk, milyen új lehetőségeket nyitnak majd a felhasználóink a ChatGPT iOS alkalmazás segítségével!”

A szerzőről

Krizsán Csaba marketing kivitelező

Krizsán Csaba

Promptmérnök, Mesterséges Intelligencia szakértő, az AI.Szaki alapítója

„Küldetésem, hogy a magyar vállalkozók az online térben is sikeressé váljanak, biztos technikai hátteret tudva maguk mögött, hogy csak az üzlettel kelljen foglalkozniuk.”

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások

Ezeket olvastad már?

A Mesterséges Intelligencia fejlődése
ChatGPT

Az OpenAI ChatGPT fejlődése

Az OpenAI ChatGPT, egy mesterséges intelligencia alapú beszélgetőrobot, amely az utóbbi években jelentős fejlődésen ment keresztül. E cikk célja, hogy bemutassa a ChatGPT evolúcióját, kiemelve a technológiai előrelépéseket, a különböző generációk innovációit, valamint az alkalmazási

Tovább olvasom »
AI hang
Hanggenerálás

AI Hang Birodalma: AI hanggenerátor eszközök

A mesterséges intelligencia (AI) számos iparágat és technológiát átalakított az elmúlt években, és az AI hanggenerátorok is ezen technológiák közé tartoznak. Ezek a rendszerek a szöveg-beszéd (TTS, text-to-speech) technológiát alkalmazzák, amely a szöveget emberi hangra

Tovább olvasom »