Krizsán Csaba     marketing kivitelező     komplex vevőszerző rendszerek

MidLibrary: A MidJourney alkotóinak esszenciális eszköze

Manapság az alkotók számára rengeteg eszköz áll rendelkezésre, hogy műveiket életre keltsék, de az AI alapú alkotóeszközök, mint a MidJourney, teljesen új dimenziókat nyitnak meg. A MidJourney platform kiváló forrás azoknak, akik szeretnének kísérletezni az AI által támogatott művészettel, és most egy új eszköz, a MidLibrary, tovább bővíti a platform használhatóságát.

A MidLibrary, mint a neve is sugallja, egy könyvtár, ahol a MidJourney használatával kapcsolatos hasznos tippek és trükkök mellett, egy képes, példákkal ellátott tudásbázist is találhatunk. A MidLibrary áttekintést nyújt az összes, a MidJourney által ismert alkotóról, stílusról, technikáról, mozgalomról és műfajról. Mindez pedig segítséget nyújt azoknak, akik szeretnék maximalizálni a MidJourney használatának eredményeit.

De miért is olyan hasznos a MidLibrary?

A MidLibrary nem csupán információkkal szolgál a különböző művészeti irányzatokról és alkotókról, hanem képet is ad arról, hogyan értelmezik ezeket a különböző MidJourney verziók. Ez azért fontos, mert a MidJourney algoritmusai néha különböző módon értelmezhetik ugyanazt a kifejezést, így a MidLibrary segítségével jobban megérthetjük, hogyan hatnak a különböző beállítások és paraméterek az alkotásainkra.

Ráadásul a MidLibrary rendkívül felhasználóbarát. Egyszerűen csak rákattintunk a kifejezésre, és azonnal másolja azt a vágólapra, hogy könnyedén készíthessünk magunknak jegyzeteket. Ez a funkció különösen hasznos lehet, ha szeretnénk saját referenciagyűjteményt létrehozni a MidJourney alkalmazásának hatékonyabb használata érdekében.

Tehát, ha már a MidJourney alkalmazást használod, vagy éppen csak érdeklődsz az AI által támogatott alkotói eszközök iránt, a MidLibrary remek kiindulási pont lehet a felfedező utadra. És ne felejtsd el, a MidLibrary elérhető az alábbi linken: https://www.midlibrary.io/.

A szerzőről

Krizsán Csaba marketing kivitelező

Krizsán Csaba

Promptmérnök, Mesterséges Intelligencia szakértő, az AI.Szaki alapítója

„Küldetésem, hogy a magyar vállalkozók az online térben is sikeressé váljanak, biztos technikai hátteret tudva maguk mögött, hogy csak az üzlettel kelljen foglalkozniuk.”

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások

Ezeket olvastad már?

openai chatgpt
ChatGPT

Megjelent a hivatalos ChatGPT alkalmazás iOS-re

Az OpenAI 2023. május 18-án végre bejelentette: „Örömmel jelentjük be, hogy bemutattuk az iOS ChatGPT alkalmazást. Az alkalmazás szinkronizálja a beszélgetéseket, támogatja a hangbemenetet és a legújabb modellünk előnyeit közvetlenül az ujjhegyeidhez hozza. Azóta, hogy

Tovább olvasom »
Clipdrop.co
Képgenerálás

Kipróbáltam: ClipDrop by Stability.ai

Csak most jutottam oda, hogy kipróbáljam a Stability AI sokak által használt képszerkesztőjét. Mit kell mondjak, elég jól összerakott program számos hasznos funkcióval. Mi az a ClipDrop? A ClipDrop egy AI-alapú vizuális szerkesztő és alkotó

Tovább olvasom »